Garsoniera la casa de vanzare in Sibiu zona Lupeni
# 35965 • Vizualizări: 111 • 1 cameră
Detalii apartament
  • Adăugat la: 13:42, 10.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 43.000 €
  • Suprafața utilă 35
  • An construcție 1970
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Nedecomandat
Descriere apartament
Va propunem spre vanzare o garsoniera spatioasa si renovata, situata la casa ce dispune si de curte, in zona Lupeni din Sibiu.
Suprafata utila de 35 mp este distribuita intr-o bucatarie complet mobilata si utilata cu plita si cuptor incorporate in mobila, frigider, cuptor cu microunde si zona de luat masa. Camera a fost modificata de actualii proprietari, fiind recompartimentata in doua incaperi mobilate cu biblioteci si dulapuri spatioase si canapele extensibile. Baia este mobilata si dotata cu cabina de dus si sistem de ventilatie.
Garsoniera dispune de un pod in suprafata de 35 mp, acest lucru facand posibila o viitoare mansardare, rezultand astfel o extindere reala a actualei proprietati. De asemenea, la subsolul imobilului din care face parte si aceasta garsoniera se afla o pivnita iar in curtea comuna a imobilului se afla si o debara spatioasa, ambele spatii apartinand gasonierei propuse spre vanzare.
In curtea comuna cu alti 5 vecini, proprietatea prezentata dispune de o suprafata de 30 mp de teren, o parte din aceasta suprafata fiind amenajata ca o terasa chiar in fata proprietatii, terasa care poate fi perfecta pentru a va savura cafeaua de dimineata sau pentru a va imprietenii cu vecinii.
Ca si imbunatatiri aduse o data cu renovarea din anul 2014, putem sa mentionam: usa la intrare cu geam termopan si tamplarie PVC, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica Porotherm si calorifere din otel, parchet laminat, gresie si faianta.
Zona in care se afla proprietatea este o zona foarte linistita, predominata de case, avand in imediata apropiere puncte de interes public, precum unitati de invatamant, statii ale mijloacelor de transport public, magazine alimentare, restaurante si la doar 5 minute de mers de noul Mall al orasului.
Pretul de vanzare pentru aceasta garsoniera complet mobilata si utilata este de 43.000 euro, pret negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11823 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu