Apartament de vanzare in Sibiu 2 camere zona Vasile Aaron
# 46282 • Vizualizări: 75 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 08:18, 10.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 48.000 €
  • Suprafața utilă 63
  • An construcție 2016
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament cu 2 camere si 71 mp totali de vanzare in Sibiu zona Vasile Aaron pozitionat la etajul 2 ce dispune de un pod propriu cu o suprafata de 60 mp cu acces direct din apartament prin intermediul unei scari rabatabile si o inaltime la coama de 25 mp in care se poate amenaja cu usurinta un spatiu locativ compus dintr-un dormitor cu baie si dressing propriu.
Locuinta are o suprafata utila de aproximativ 63 mp compusa dintr-un living spatios cu o suprafata de 30 mp in care se poate amenaja o bucatarie open-space un balcon de 832 mp in care accesul se face din living o bucatarie inchisa de 13 mp ce poate fi transformata in dormitor un dormitor matrimonial de 14 mp si o baie cu geam de aerisire cu o suprafata de 5 mp.
Acesta are dotari si imbunatatiri de foarte buna calitate precum tamplarie PVC marca QFort cu 2 foi de sticla si 5 camere izolatie termica si fonica exterioara centrala termica marca Porotherm cu o putere de 24 kw calorifere din otel instalatii termice cu distribuitor instalatii electrice si sanitare pereti tencuiti gletuiti si zugraviti gresie faianta parchet si obiecte sanitare.
Acesta este construit in totalitate din caramida Porotherm de 30 la exterior si 25 la interior izolatie termica si fonica exterioara de la Austrotherm casa scari placata cu gresie balustrada de inox corpuri de iluminat pe casa scarii cu senzori de miscare usa de acces in scara blocului din PVC interfon si parcare privata delimitata.
Valoarea apartamentului este de 48000 euro la stadiul de cheie se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P3334 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu