Apartament de vanzare 2 camere decomandate Calea Poplacii Sibiu
# 30796 • Vizualizări: 270 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 09:04, 25.02.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 76.500 €
  • Suprafața utilă 68
  • An construcție 2004
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Vrei sa locuiesti intr-un apartament spatios unde stilul modern se imbina cu functionalitatea? Cu siguranta merita sa treci pragul acestui apartament si sa incepi o noua etapa a vietii intr-o zona exclusivista.
Apartamentul are o suprafata utila de 68 mp la care se adauga un balcon cu iesire din dormitor unde vei putea savura in liniste cafeaua de dimineata. Acesta este compartimentat astfel: living, hol, bucatarie open-space, debara, hol intermediar, baie, dormitor si balcon.
Livingul este caracterizat printr-o zona de relaxare generoasa, iar suprafata de 30 mp permite, dupa dorinta cumparatorului, recompartimentare.
Bucataria deschisa iti va permite sa petreci timp in compania celor dragi atunci cand gatesti, aceasta fiind complet mobilata si utilata. Mobilierul a fost conceput la comanda, astfel incat nu vei mai avea nicio grija. Functionalitatea si stilul modern au fost avute in vedere la crearea mobilei, proprietarul colaborand cu un specialist. Electrocasnicele precum: aragaz, frigider, masina de spalat rufe, Tv, au fost schimbate recent, proprietarul optand pentru calitate foarte buna in alegerea acestora. De asemenea, corpurile de iluminat au fost schimbate recent, acestea oferind luminozitate suficienta pentru serile pe care le vei petrece in confortul casei tale.
Pe langa balcon, in dormitor vei avea aer conditionat pentru a te putea odihni in mod confortabil in zilele calduroase.
Baia este spatioasa, are geam de aerisire si este complet mobilata si utilata.
Parchetul si mocheta din dormitor au fost schimbate in anul 2019, iar calitatea materialelor folosite este superioara.
Apartamentul se afla intr-o zona rezidentiala linistita, la 2 minute distanta de Calea Poplacii. Strada este complet sistematizata, asfaltata si dispune de iluminat public, parcari si locuri de joaca in apropiere. Mai mult, este o zona cu trafic auto redus, astfel incat copiii se vor putea juca in liniste, iar adulti se vor putea plimba fara a avea griji.
Imobilul a fost finalizat in anul 2004, cladirea avand structura din caramida Porotherm si un regim redus de inaltime P+2+M.
Apartamentul este liber de sarcini, disponibil imediat si poate fi platit atat cash, cat si prin credit bancar sau prin programul Prima Casa.
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, exact asa cum reiese din poze.
Proprietate ideala pentru mutare sau pentru investitie in vederea inchirierii.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11721 si contactati agentul de vanzari Catalin Costea la numarul de telefon 0745.424.548 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu