Apartament cu 3 camere decomandate etaj 1 loc parcare 108 mp utili
# 29627 • Vizualizări: 138 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 13:15, 10.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 129.900 €
  • Suprafața utilă 108
  • An construcție 2016
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament situat in Sibiu zona Doamna Stanca / Piata Rahovei de vanzare, compus din 3 camere, debara si balcon, cu o suprafata totala de 140 mp, pozitionat la etajul 1 al unui imobil ce dispune de locuri proprii de parcare, acces pe baza de cartela si lift.
Locuinta este pozitionata intr-o zona foarte buna, cu acces rapid catre toate punctele de interes public necesare unei familii printre care: institutii de invatamant, unitati bancare, farmacii, spatii comerciale, institutii publice, spatii de joaca pentru copii, statii pentru mijloacele de transport in comun, statie de taxi, restaurante, hoteluri sau cabinete medicale.
Apartamentul este foarte economic, camerele sunt foarte luminoase si insorite avand orientare spre Sud Est, dispune de o compartimentare ideala a spatiului util si anume: hol cu mobilier pentru pantofar si cuier la intrare, camera de zi cu bucatarie open space ( bucataria poate fi despartita de camera de zi ), 2 dormitoare mari ambele cu acces pe balconul de 9 mp si unul cu baie proprie, baie mare cu cabina de dus si geam de aerisire, balcon de 9 mp si debara de 1 mp.
In locuinta o sa aveti parte de cel mai bun confort de pe piata adus de imbunatatirile existente: mobilierul la comanda in dormitoare, bucataria si camera de zi sunt echipate cu mobilier de la Mobexpert, decoratiuni Mobexpert, electrocasnice de calitate ( plita pe gaz, hota, cuptor pe curent, frigider si masina de spalat vase ), tamplarie PVC cu geamuri termopan, usa metalica la intrare, izolatie termica si fonica la interior, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel si termostat, pereti zugraviti cu lavabila, placari cu piatra naturala in camera de zi si dormitor, acces cablu tv si internet, parchet laminat de 12 mm rezistent la apa.
Datorita bunei orientari o sa aveti ocazia achizitiei unui apartament calduros si insorit, cu taxe reduse la utilitati si o sa beneficiati de o compartimentare utila pentru o familie obisnuita sau pentru investitie ( inchiriere in regim hotelier sau pe termen lung ).
Locuinta se vinde mobilata si utilata la pretul de 129900 euro negociabil, se poate achizitiona si prin credit ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11012 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu