Apartament cu 3 camere decomandate 2 balcoane si gradina proprie
# 50139 • Vizualizări: 88 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 07:52, 05.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 64.000 €
  • Suprafața utilă 71
  • An construcție 2018
  • Etaj -
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
De vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei apartament decomandat la cheie cu 3 camere si 2 bai in suprafata totala de 93 mp din care 2 balcoane cu suprafata de 4.77 mp fiecare pozitionat pe parterul inalt al unui imobil cu 3 nivele construit din caramida Porotherm in anul 2018.
Suprafata utila de 71 mp a acestui apartament este excelent compartimentata astfel: la intrarea in locuinta se afla un hol generos cu spatiu pentru cuier si pantofar care face accesul spre bucataria inchisa cu loc de luat masa camera de zi cu iesire pe un balcon doua dormitoare din care unul cu acces pe cel de-al doilea balcon si cele 2 bai prevazute cu obiecte sanitare.
Apartamentul dispune si de o gradina proprie in suprafata de 81 mp in care accesul se poate face atat din interiorul apartamentului prin intermediul balcoanelor cat si din exteriorul blocului.
Locuinta este luminoasa datorita pozitionarii in mare parte pe partea sudica cu vedere catre Muntii Fagaras accesul in gradina se face din cel de-al doilea balcon iar zona unde se afla este foarte aerisita cu trafic foarte scazut si mult aer curat datorita numeroaselor spatii verzi si vecinatatii cu Padurea Dumbrava.
Daca o sa aveti oportunitatea sa cumparati acest apartament pe langa faptul ca predarea acestuia este la stadiul de cheie cu obiecte de calitate pe langa imobil o sa beneficiati si de un loc de parcare ( intabulat ) cu drept de folosinta exclusiva. In interiorul apartamentului o sa aveti parte de cele mai moderne imbunatatiri si dotari: instalatii electrice si sanitare noi usa metalica la intrare geamuri termopan 2 foi de sticla si 5 camere usi din lemn la interior gresie faianta centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel pereti gletuiti si zugraviti cu lavabila alba obiecte sanitare acces cablu tv si internet prin fibra optica.
Valoarea apartamentului este de 64.000 euro negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10605 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu