Apartament cu 3 camere 2 balcoane si gradina de vanzare Sibiu Turnisor
# 51375 • Vizualizări: 117 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 22:29, 02.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 67.500 €
  • Suprafața utilă 53
  • An construcție 2016
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Va propunem spre vanzare un apartament modern, cu 3 camere, 2 balcoane, gradina si loc de parcare, situat in zona Turnisor din Sibiu, situat la etajul intermediar 1 din 3 al unui imobil construit in anul 2016, cu izolatie exterioara, interfon la intrare si parcare amenajata.
Suprafata totala de 73 mp este distribuita printr-o compartimentare foarte practica, apartamentul fiind format dintr-un living spatios, mobilat modern, open space cu bucataria mobilata si utilata cu plita, cuptor, hota, masina de spalat vase, toate incorporate in mobila, frigider si un mini bar decorat cu piatra, care poate fi folosit pentru a lua masa. Aceasta incapere are acces si pe unul din balcoanele apartamentului, unde suprafata permite amenajarea acestuia cu o mobila specifica pentru exterior, respectiv o masuta pentru cafea si scaune. Dormitorul matrimonial este amenajat specific, modern, cu acces pe cel de-al doilea balcon al apartamentului iar cel de-al doilea dormitor este amenajat ca si zona de dressing, cu dulap spatios si masuta pentru machiaj. Baia este mobilata si dotata cu cabina de dus cu cada incorporata, sistem audio si vibromasaj, dispune si de geam pentru aerisire.
Apartamentul beneficiaza pe langa locul de parcare mentionat mai sus, localizat in parcarea amenajata in fata imobilului si de o gradina in suprafata de 30 mp, situata in spatele imobilului, in curtea comuna a imobilului, gradina pavata si amenajata cu o anexa pentru depozitare, bancute si gardulet, toate din lemn.
Imbunatatirile de care dispune acest apartament sunt numeroase, precum: usa metalica la intrare, geamuri si usi termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat cu grosime de 12 mm, antiderapant si antizgarieturi, gresie, faianta, lavabila decorativa, centrala termica si calorifere din otel. De asemenea, majoritatea electrocasnicelor din casa sunt inca in perioada de garantie iar mobila folosita pentru amenjare este una calitativa.
Zona in care se afla imobilul este una recent dezvoltata, aflandu-se la doar 5 minute distanta de punctele de interes public, precum magazine alimentare, sedii ale institutiilor bancare, parcuri cu locuri de joaca amenajate pentru copii si statii ale mijloacelor de tranport public, avand astfel si accesul facil spre toate zonele orasului.
Pretul de vanzare al acestui apartament complet mobilat si partial utilat este de 67.500 euro, pret usor negociabil, iar disponibilitatea acestuia este imediata. Plata acceptata este atat cash cat si prin credit bancar, apartamentul fiind liber din punct de vedere juridic.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12135 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu