Apartament cu 2 camere si terasa de vanzare in zona Turnisor din Sibiu
# 51083 • Vizualizări: 102 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 10:47, 31.05.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 55.000 €
  • Suprafața utilă 71
  • An construcție 2008
  • Etaj 10 și peste
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament cu 2 camere decomandate si terasa de vanzare in zona Turnisor din Sibiu, situat la mansarda unui imobil P+4E+M construit in anul 2008, cu izolatie exterioara, interfon la intrare si doar doua apartamente pe palier.
Nivelul mansardei, respectiv etajul 5, este un nivel construit direct din structura blocului, fiind astfel foarte bine consolidat.
Suprafata totala de 93 mp este distribuita printr-o compartimentare total decomandata, astfel ca apartamentul este format dintr-un hol spatios la intrare, hol care dispune de un spatiu care poate fi transformat intr-o zona de dressing sau intr-o debara. Tot pe acest hol se afla si baia, a carei suprafata permite dotarea acesteia cu cada daca se va dori acest lucru.
Living-ul este open space cu bucataria care poate fi separata printr-o usa glisanta din sticla. Dormitorul este spatios si luminos, putand fi mobilat cu pat matrimonial si mobila specifica. Terasa de care dispune apartamentul este amenjata cu gresie si va ofera o vedere superba asupra zonei in care se afla acest apartament, aici putand sa va savurati cafeaua de dimineata sau sa va bucurati de momente de relaxare dupa o zi petrecuta in cotidianul agitat al orasului.
Stadiul de predare al apartamentului este la gri iar imbunatatirile de care dispune acest apartament sunt urmatoarele: usa metalica la intrare, geamuri si usi din termopan cu tamplarie PVC, centrala termica si calorifere din otel.
Zona in care se afla imobilul este una linistita, cu strazi si parcari recent amenajate, avand la doar 2 minute distanta majoritatea punctelor de interes public precum, unitati ale institutiilor bancare, farmacii, magazine alimentare, supermarket-uri si statii ale mijloacelor de transport public care va asigura accesul facil in orice zona a orasului.
Pretul de vanzare al acestui apartament este de 55.000 euro iar din punct de vedere juridic, este liber de sarcini.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12092 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu