Apartament 98 mp 3 camere etaj intermediar in Sibiu zona Strand
# 32607 • Vizualizări: 85 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 19:21, 03.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 105.000 €
  • Suprafața utilă 98
  • An construcție 2006
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
De vanzare apartament cu 3 camere decomandate situat la etajul intermediar 2 din 3 pozitionat in cartierul Strand din Sibiu intr-un imobil edificat in anul 2006 regimul de inaltime fiind P+3 etaje acesta este construit in intregime din caramida cu termoizolatie exterioara acoperis din tigla ceramica si tamplarie din PVC cu geam termopan casa scarilor este spatioasa bine intretinuta si detine un loc comun pentru depozitare.
Suprafata de 98 mp utili este bine compartimentata si este compusa dintr-un living spatios si luminos cu suprafata de 28 mp amenajat elegant cu spatiu pentru relaxare si de primire a oaspetilor si modern mobilat zona de odihna este compusa din 2 dormitoare generoase cu suprafete de 18 mp fiecare complet mobilate din care dormitorul matrimonial este prevazut cu dressing la comanda iar cel de al doilea dormitor cu aer conditionat si acces pe balcon. Bucataria este foarte spatioasa are suprafata de 11 mp este complet mobilata si utilata cu frigider masina de spalat vase cuptor plita electrica hota dispune de acces pe cel de al doilea balcon. Baia are suprafata de 7 mp este prevazuta cu cada loc pentru masina de spalat si are geam pentru aerisire.
Incaperile locuintei sunt despartite de un hol generos ce dispune de spatiu pentru pantofar si cuier.
Locuinta este confortabila luminoasa intr-o stare excelenta si detine toate imbunatatirile moderne: finisaje interioare de foarte buna calitate ferestre tip termopan cu tamplarie PVC parchet laminat din lemn masiv usa de acces din lemn masiv usi de interior din lemn gresie faianta centrala termica cu calorifere din otel instalatie de aer conditionat mobilier si electrocasnice de calitate.
Valoarea apartamentului este de 105000 euro negociabil se poate achizitiona si prin credit ipotecar sau programul prima casa.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10857 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu