Apartament 3 camere 67mp utili etaj 3 intermediar de vanzare Sibiu
# 52380 • Vizualizări: 306 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 22:19, 15.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 69.000 €
  • Suprafața utilă 67
  • An construcție 2021
  • Etaj 3
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Complexul din care face parte apartamentul propus spre vanzare este situat in Sibiu cartier Turnisor, dispune de acces facil catre mijloacele de transport in comun, spatii verzi, loc de joaca pentru copii amenajat, locuri de parcare subterane si supraterane delimitate si amenajate separat.
Imobilul are o structura de rezistenta formata pe cadre din beton armat si caramida Porotherm de 30 cm iar compartimentarile interioare sunt executate cu caramida Porotherm de 25 cm.
Pentru a oferi o protectie suplimentara peretii exteriori sunt termoizolati cu polistiren expandat de 10 cm cu o densitate de EPS80. Regimul de inaltime al imobilului este: subsol + parter inalt + 3 etaje.
Apartamentul prezentat spre vanzare este situat la etajul 3 al imobilului format din 3 camere total decomandate, cu o suprafata de 67 mp utili distribuiti astfel: camera de zi de 18 mp cu iesire pe balcon, dormitor 1 si 2 cu o suprafata de 12.20 mp fiecare - ambele avand iesire la al doilea balcon, bucatarie de 8.82 mp, baie principala cu aerisire, o baie de servici si hol cu spatiu pentru pantofar si cuier, si o anexa pregatita pentru masina de spalat.
Predarea acestui apartament se face la stadiul de alb avansat avand: structura de rezistenta din stalpi si placa din beton armat, peretii exteriori din caramida de 30 cm grosime, peretii de compartimentare al apartamentelor de 20 cm, iar in interior din caramida de 11,5 cm, tamplarie exterioara cu ferestre si pervaz din PVC culoare alb exterior – gri antracit interior, feronerie maco-austriaca, cu profile 5 camere, 3 foi de sticla, sticla solara, marca REHAU, usa metalica de acces in apartamente, peretii interiori tencuiti, tinci alb, lavabila alba, instalatii termice inclusiv centrala marca Immergaz si calorifere, usi interior marca BLANKE pe 3 culori, instalatii electrice. Casa scarilor va fi predata la stadiul de cheie si finisata cu: gresie antiderapanta; mana curenta din teava rectangulara; zugraveli in lavabila alba; corpuri de iluminat cu senzori de miscare pentru timp de noapte; usa de acces din PVC cu bariera termica; interfon cu cate un post in fiecare apartament. Locurile de parcare se pot achizitiona separat, atat suprateran la pretul de 2500 euro cat si subteran la pretul de 5000 euro, in functie de disponibilitati.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12255 si contactati agentul de vanzari Alexander Urian la numarul de telefon 0753.980.216 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu