Apartament 2 camere decomandate 51 mp utili Comision 0% Sibiu Turnisor
# 52391 • Vizualizări: 180 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 01:52, 07.04.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 53.550 €
  • Suprafața utilă 51
  • An construcție 2019
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate si o suprafata totala de 65 mp in Sibiu in zona de vest Turnisor. Amplasarea imobilului in aceasta zona faciliteaza accesul usor catre aeroport, autostrada, zone comerciale, mijloace de transport in comun.
Apartamentul este amplasat intr-un bloc izolat exterior cu un regim de inaltime de S+P+3E+M, constructie noua intr-un complex rezidential amenajat cu spatii verzi, loc de joaca pentru copii, acces pietonal pavate cu dale, parcari subterane si supraterane, spatii comerciale.
Imobilul are o structura de rezistenta formata pe cadre din beton armat si caramida Porotherm de 30 cm iar compartimentarile interioare sunt executate cu caramida Porotherm de 25 cm.
Apartamentul prezentat spre vanzare este situat la etajul 2, format din 2 camere total decomandate, cu o suprafata de 51 mp utili distribuiti astfel: camera de zi cu suprafata de 18 mp, bucatarie inchisa de 8.82 mp, ce dispune de acces pe balcon, dormitor de 12.20 mp cu acces pe cel de-al doilea balcon, baie cu geam de aerisire si hol cu spatiu pentru pantofar si cuier.
Predarea locuintei se face la sfarsitul lunii Aprilie 2021 la stadiul de alb avansat si detine urmatoarele dotari: usa metalica de acces in apartament placata cu panou MDF; usi de lemn la interior montate marca Blanke; pereti tencuiti tinciuiti si zugraviti cu lavabila alba; centrala termica pe gaz marca Immergaz in condensatie cu detector de gaz; calorifere; instalatie termica din teava multistrat cu distribuitor separat pentru fiecare calorifer in parte; instalatie electrica cu tablou general la intrarea in apartament si sigurante separate pentru consumatorii de putere; instalatii sanitare trase pe pozitie; sape de egalizare mecanizate semiuscate; tamplarie PVC marca Rehau 5 camere si 2 foi de sticla cu feronerie Maco; balcon inchis in zidarie de caramida. Casa scarilor va fi predata la stadiul de cheie si finisata cu: gresie antiderapanta; mana curenta din teava rectangulara; zugraveli cu lavabila alba; corpuri de iluminat cu senzori de miscare pentru timp de noapte; usa de acces din PVC cu bariera termica; interfon cu cate un post in fiecare apartament.


TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12229 si contactati agentul de vanzari Philipp Olteanu la numarul de telefon 0756.707.143 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Philipp Olteanu

Sibiu