Apartament 2 camere 2 balcoane pivnita de vanzare Sibiu Trei Stejari
# 50207 • Vizualizări: 194 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 11:33, 07.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 67.000 €
  • Suprafața utilă 52
  • An construcție 1990
  • Etaj 4
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament cu 2 camere decomandate, 2 balcoane si pivnita, situat in Sibiu zona Trei Stejari, cu o suprafata utila de 52 mp, pozitionat la etajul 4 al unui imobil cu placa de beton turnata la nivelul podului, acoperis din tigla, izolatie termica, interfon la intrarea in scara si pivnita la subsol.
Suprafata este distribuita printr-o compartimentare practica, astfel ca holul spatios de la intrarea in apartament asigura accesul spre toate incaperile. Bucataria este mobilata, utilata cu plita, cuptor si masina de spalat vase, toate incorporate in mobila, frigider, prevazuta cu zona de luat masa. Suprafata acestei incaperi a fost marita prin modificarea balconului inchis in termopan.
Living-ul este open space cu holul apartamentului insa se poate separa cu usurinta, aceasta incapere fiind amenajata partial cu tapet si mobilata modern cu canapea si comoda cu sertare. Dormitorul este complet mobilat ce dispune de acces spre cel de-al doilea balcon. Baia este mobilata si dotata cu obiecte sanitare specifice, cada si masina de spalat rufe.
Apartamentul dispune de imbunatatiri precum: usa metalica la intrare, parchet laminat cu o grosime de 12 mm, gresie, faianta, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica si calorifere din otel.
Zona in care se afla acest apartament este una foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar, fiind la doar 1 minut de mers pe jos de noul mall al orasului, respectiv Promenada Mall Sibiu, acces facil spre centrul istoric, avand in imediata apropriere toate punctele de interes public precum, unitati de invatamant, sedii ale institutiilor bancare, magazine, hypermarket-uri, statii ale mijloacelor de transport public si cabinete medicale.


TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11988 si contactati agentul de vanzari Cristina Gageanu la numarul de telefon 0743.793.286 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Cristina Gageanu

Sibiu